Se statistik på mit webhotel

For at se statistik på dit webhotel skal du tilgå din webadministration.
Gå ind på https://cpanel.ditdomænenavn.dk

Gå ind på https://cpanel.ditdomænenavn.dk
Der kommer du til viste billede, der skal du skrive dit login, det vil typisk være dit domæne, uden endelsen.
F.eks. testesen.dk vil blive til testesen, og en kode du har fået tilsendt.
Når du er logget ind, skal du trykke awstats, som du kan se på billedet.

Næste side, der skal du vælge det domæne som du vil se statistik for.
Bemærk dog, hvis du kører uden https/ssl certifikat skal du vælge den uden.
Kører du med skal du trykke på den der indeholder: (SSL)
Nu kommer du til den udførlige statistik, her fra kan du se besøgende og en masse andet.

God fornøjelse!