Guide til Kerio

Opsætning af kerio på Mac OS

Mailkonti på Kerio Connect kan let indstilles ved at køre et lille konfigurationsprogram.

Du skal bruge:

• navnet på den mailserver, som din mailkonto er på
  • din mail adresse
  • din mail adgangskode

Brug din foretrukne webbrowser (Safari, Chrome, Firefox...) til at besøge mailserverens webmail login side: fx. https://elisa.avalonia.dk

Klik integration with Mac:

Klik Set up my Mac

Indtast din emailadresse og adgangskode

Åbn mappen Overførsler og højreklik på Kerio Connect Account Assistant

Vælg Åbn øverst i den menu, der kommer frem

Klik Åbn i dialogboksen

Følg guiden

Opsætning af kerio på iOS

Følg denne guide for at opsætte din kerio mail konto på din iOS enhed.

Gå ind på den server hvor på din konto ligger, som f.eks. http://elisa.avalonia.dk
Og tryk på Integration with device
Tryk på Mail, Contacts, Calendars
Tryk på Continue
Tryk på Use Secure Connection
Skriv din e-mail og adgangskode, og tryk på Log ind
Tryk på Tillad
Her kan du se hvad der opsættes på din enhed.

Tryk på Installer
Skriv din kode som du har når enheden er låst.
IKKE SIM/PINKODE
Tryk igen på Installer, dette vindue er der en chance for at du vil se.

Hvis ikke så fortsæt til sidste skærmbillede.
Tryk på Installer.
Kontoen er opsat, og du kan trykke OK.
Indenfor kort tid burde du kunne se dine mails dukke op i mail programmet.

Skift adgangskode på kerio konto

Log ind på den mailservers webmail som din konto er koblet op til.

Tryk på dit navn oppe i højre hjørne.

Tryk på Settings

Tryk derefter i det nye vindue, på Password Change

Udfyld din gamle adgangskode, og skriv en ny 2 gange, én gang i hvert felt.

Tryk på CHANGE PASSWORD.
Og din kode er nu skiftet, bemærk at alle dine enheder vil have behov for at få skrevet den nye kode ind.

så som apple mail, outlook, mail på telefoner, ipads, mv.