Guide til download af Office 365 og Installation

Log på for at downloade Office

1.       Gå til www.office.com, og hvis du ikke allerede er logget på, skal du vælge Log på.

2.       Log på med den konto, du har knyttet til denne version af Office. Denne konto kan være en Microsoft-konto eller en arbejds-eller skolekonto.

3.       Når du logger på, skal du følge trinnene, der svarer til den type konto du har logget på med.

Du er logget på med en Microsoft-konto

a.       Vælg Installér Office > Installér fra Office-hjemmesiden.

b.       Vælg Installer (eller afhængigt af din version, Installer Office>).

Du er logget på med en arbejds- eller skolekonto

a.        Fra Office 365-startsiden skal du vælge Installér Office-apps

b.        Klik på Office 365-apps for at starte installationen.

Installér Office

1.       Afhængigt af din browser skal du klikke på Kør (i Microsoft Edge eller Internet Explorer), Konfiguration (i Chrome) eller Gem fil (i Firefox).

Hvis du får vist prompten Kontrol af brugerkonti, hvor der står Vil du tillade, at denne app foretager ændringer på din enhed?, skal du klikke på Ja.

Installationen begynder.

2.       Installationen er afsluttet, når du ser sætningen "Du er klar! Office er installeret nu" , og der afspilles en animation for at vise dig, hvor du kan finde Office-programmer på computeren. Vælg Luk.