Migrering af Mails fra eksisterende mail server til Office 365 - via Mac mail

Overførsel af data fra eksisterende mail server til Office 365 via Mac mail

For at overføre fra en anden mail server, i mac mail og opsætte din nye mail i office 365, kan du gøre som der er vist her under.

Step 1.  Eksporter mails fra mac mail

Vælg den mappe som skal eksporteres, du har din liste med mapper og indbakker i venstre side.

Der skal du for hver mappe som skal eksporteres/flyttes gøre følgende.

•        1.       Marker mappen som du vil eksportere som f.eks. indbakke eller sendt mappe.
  • 2.            Tryk på Mailboks i toppen, derefter Export/eksporter mailboks

.

3.            Vælg placering for den eksporterede fil, og tryk på Choose/Vælg.

Step 2. Opsæt din Mac mail til Office 365.

(Dette step skal først gøres efter DNS ændring så der peges på Office 365 i stedet for eksisterende Mailserver)

•        1.       Åben mac mail
  •        2.       Tryk på Mail, derefter Add account/Tilføj konto
  •

3.            Vælg Exchange, hvis ikke du har mulighed for Office 365.

Tryk på fortsæt.

4.            Udfyld din email, og den nye kode til din Office 365 konto.

Tryk på sign in/ Log på.

Og accepter de efterfølgende spørgsmål, og afslut med et færdig.

Nu er du oppe og køre på din nye Office 365 løsning.

Step 3. Importer mails i Mac mail.

•        1.       Åben mac mail
  •        2.       Tryk på Filer derefter importer mailboks
  • 3.            Lad valget stå på Apple Mail

4.            Vælg filen som du eksporterede før.

Tryk på Vælg

5.            Data importeres nu.

6.            Data er nu importeret

Tryk på Færdig/Done

•   7.       Du vil nu se en ny mappe, i denne mappe skal du trække de mails som du vil flytte over din den evt. nye mail konto.

• Dette skal du gøre for de samme mapper som du har eksporteret.