Migrering af Mails fra eksisterende mail server til Office 365 - via Outlook på Windows platform

Overførsel af mail data.

Overførsel af data fra eksisterende mail server til Office 365 i Outlook på Windows platform.

Step 1.

Eksporter til PST fil:

1.     Åben Outlook

2.     Tryk på Filer i menubjælken øverst til venstre.

3.     Vælg "Åbn og Eksportér"

4.     Vælg nu Importér/eksportér

5.     Vælg Eksportér til en fil og tryk Næste.

6.     Vælg Outlook-datafil (.pst) og tryk på Næste

7.     Markér den mappe der skal eksportes fra - i dette tilfælde test@testesen.dk samt check at der skal være flueben i feltet Medtag undermapper. Tryk derefter Næste

8.     Vælg en Destination til den eksporterede fil - (standard placering er C:\Users\user\Documents\Outlookfiler\backup.pst)

9.     I feltet Indstillinger skal der være flueben i "Erstat dubletter med de eksporterede elementer" Tryk nu på Udfør

10.Tilføj en adgangskode til pst filen hvis det ønskes. Tryk derefter OK.

11.Du kan følge udviklen i det nyåbnede vindue. Når eksporten er fuldført kan du gå videre til Step 2.

Step 2.

Opsæt Outlook til Office 365 (Dette step skal først gøres efter DNS ændring så der peges på Office 365 i stedet for eksisterende Mailserver)

1.   Åben Outlook

2.   Klik på "Filer" øverst til venstre i vinduet

3.   Vælg tilføj Konto

4.   I det nye vindue der åbner indtast nu din E-mailadresse og kode tryk på Næste.

5.   Herefter vil et nyt vindue åbne - Indtast igen adgangskode og tryk på log på.

6.   Tryk på udfør for at afslutte opsætningen.

7.   Til sidst genstart Outlook.

Step 3. Importer din nyligt oprettede PST fil

1.   Åben Outlook

2.   Tryk på Filer i menubjælken øverst til venstre.

3.   Vælg "Åbn og Eksportér"

4.   Vælg nu Importér/eksportér

5.   Vælg Importer fra et andet program eller en anden fil og tryk på Næste.

6.   Vælg Outlook-datafil.pst og tryk på Næste

7.   Tryk på Gennemse og vælg din pst fil. Tryk derefter på Næste.

8.   I det nye Vindue der åbner sæt flueben i feltet "medtag undermapper" Vælg "importer elementer til den samme mappe i:" og marker din email.

Til sidst tryk på Udfør for at igangsætte importen.

9.   Lad importen køre indtil alle filer er overført. Bemærk det kan tage en del tid for Postkassen at synkronisere til 365 afhængig af størrelsen på den.