Find og gem krypteringsnøgle

I BackupBank klienten har alle backupsæt en krypteringsnøgle. Denne nøgle bliver brugt til at kryptere jeres data før de sendes til os. Dette betyder at hvis vores server skulle blive hacket eller på anden måde kompromitteret, så bliver jeres data det ikke.

Det er vigtigt at denne nøgle nedskrives eller printes, så I kan dekryptere jeres data i forbindelse med et eventuelt restore. Hvis I ikke gemmer denne nøgle, vil I ikke kunne gendanne jeres data når klienten bliver installeret på et nyt system. Her følger en lille guide til hvordan man finder et backupsæts krypteringsnøgle.

Sådan findes et backupsæts krypteringsnøgle

1. Log ind i klienten.
  2. Klik på "Backup Sets".
  3. Vælg det backupsæt hvor I ønsker at finde nøglen.
  4. Klik på "Show advanced settings".
  5. Klik på "Others".
  6. Klik på "Unmask encryption key".
  7. Nøglen bliver nu vist på skærmen og kan så nedskrives eller printes.

Gendannelse af tabt krypteringsnøgle

Som standard uploader backup klienten en krypteret version af jeres krypteringsnøgle, som er krypteret med vores leverandørs krypteringsnøgle. Dette sikrer jer, da det betyder at vi ikke kan dekryptere jeres data. Vores leverandør stiller en tjeneste til rådighed hvor man kan betale dem 100$ og få gendannet sin nøgle. Hvis uheldet skulle være ude og I af en eller anden grund ikke har fået nedskrevet jeres nøgle så vil dette være en mulighed, hvis I ikke aktivt har valgt det fra.

Kontakt os på vores support email for nærmere informationer.