Tjek dataintegritet

Nogle gange vil det være nødvendigt at tjekke integriteten af de data som er opbevaret på serveren. Dette kan være nødvendigt hvis der før har været et problem med backupindekset.

Sådan laves et dataintegritetstjek

1. Åbn BackupBank klienten
  2. Slå planlagt backup fra. Dette skal gøres for at undgå at en backup kører under tjekket.
    1. Klik på "Backup Sets"
    2. Vælg det backupsæt som har problemet
    3. Vælg på "Backup Schedule" og slå fra. Klik på "Save".
  3. Lav dataintegritetstjek. Klik på "Utilities"
    1. Vælg "Data Integrity Check"
    2. Vælg det backupsæt som har problemet
    3. Vælg alle destinationer ("All")
    4. Sæt flueben i "Run Cyclic Redundancy Check"
    5. Klik på start
  4. Vent til integritetstjekket er færdig. Dette kan godt tage lang tid. Computeren kan godt bruges i mens, men må ikke slukkes.
  5. Husk at starte backup schedule igen.