PHP options og extensions

Der er mulighed for selv at vælge hvilke extensions PHP skal køre med samt at konfigurere en række options. Denne guide beskriver hvordan.

1. Log ind på cPanel med de oplysninger som I har fået.
  2. Find menu punktet "Select PHP Version"
  3. Sørg for at vælge en anden version af PHP end native. Klik på "Set as current".
  4. I skemaet der nu vises, kan man vælge hvilke PHP extensions man ønsker at anvende. Vælg de extensions som I har brug for. Klik på "Save".
  5. For at sætte options fx memory_limit, så Klik på "Switch To PHP Options".
  6. Sæt de options som I måtte ønske og klik på "Save".