Find adgangskode til din email-konto på Mac OS

Bruger du Mac?

Hvis email-kontoen er opsat på en Mac, kan du finde koden i programmet "Hovednøglering".

Du finder den i "Programmer" ---> "Hjælpeprogrammer" ---> "Hovednøglering".

Tryk på "Adgangskoder" i venstre side og skriv din email-adresse i søgefeltet øverst til højre.

I en af de linier, som vises, står adgangskoden. Hvis der er flere linier, så start med den nyeste.
Dobbeltklik på linien og tryk nederst til venstre på "Vis adgangskode" skriv så Mac'ens adgangskode
og derefter vises adgangskoden i klar tekst.

------

Ellers kan vi overskrive den, men bemærk, at så skal adgangskoden rettes alle steder, hvor
kontoen er opsat.

Vend tilbage, hvis du har brug for yderligere hjælp.