Vejledning til Spamexpert

For at administrere dit mail filter, tjekke log, og søge efter mails skal du følge denne guide.

Gå til  https://mailscanning.hosthouse.dk/

Log ind med dine tilsendte informationer.
Som vil være din mail xx@ditdomæne.dk og en adgangskode.

Overblikket du ser er følgende, det kan variere alt efter din løsning.
Men når du logger ind, kommer du til nedenstående oversigt.

Log søgning - Se billedet i toppen

Hvis du vil søge i log, efter modtagne mails, som du måske ikke har modtaget, kan du gå ind og vælge, afsender - er lig med - og skrive afsenders email adresse, derefter trykke på Vis resultater, derefter skulle mails gerne dukke op, hvis ikke de findes her, så er der altså ikke kommet nogle til filter eller serveren.

Du kan se hvornår mailen er modtaget, hvem afsenderen er, emnet, og om den er leveret, eller afvist.

Spamkarantæne - Se billedet i toppen

Under denne kan du se de mails som er stoppet af filteret, og eller er markeret som spam.
Du kan frigive, og lære filteret hvad der er og ikke er spam.
Hvis du finder en mail som ikke er SPAM, så kan du trykke på pilen i samme linje som mail, og vælge frigiv og indlær fra karantæne.

Leveringskø - Se billedet i toppen

Hvis du vil verificere at du modtager mails, og disse ikke ligger i kø til levering, så kan du se på Indgående leveringskø.

Der vil som udgangspunkt ikke ligge nogle mails, men i visse tilfælde kan der godt, disse ligger blot til levering på din mail server, så snart denne accepterer disse mails.