Slet lokal browser cache

I rigtig mange tilfælde, hvor der er problemer med et website kan skyldes Cache. Cache er den lokale kopi af et website, og den stemmer ikke altid overens med det der reelt findes på serveren.

Denne kan dog slettes, hvordan kan du se nedenfor.

• Internet Explorer I Internet Explorer skal du trykke på de 3 taster "ctrl" + "shift" + "delete". Du skulle nu få en popup frem med titlen "Slet browserdata" Her skal du sætte flueben i de 2 checkbokse "Midlertidige internetfiler" og "Cookies" Tilsidst trykker du på knappen "Slet" nederst. Når det er gjort har du slettet din Cache og Cookies
  • Mozilla Firefox I Firefox skal du trykke på de 3 taster "ctrl" + "shift" + "delete". Du skulle nu få en popup frem med titlen "Ryd historik" Her skal du først vælge "Hele min historik" i dropdown menuen øverst Så skal du trykke på "Detaljer" her ser du en liste med de forskellige filer du kan vælge at slette. Du skal sætte flueben i chekboksene "Cookies" og "mellemlager for sider" også trykke på knappen "Ryd nu" Når det er gjort har du slettet din Cache og Cookies
  • Apple Safari Vælg "Nulstil Safari..." fra menuen "Safari" i øverste venstre hjørne. Sæt kryds i "Tøm bufferen" samt "Fjern alle cookies". Klik på knappen "Nulstil". Når det er gjort har du slettet din Cache og Cookies
  • Google Chrome I Chrome skal du trykke på de 3 taster "ctrl" + "shift" + "delete" Du skulle nu få en popup frem med titlen "Ryd browserdata" Her skal du sætte flueben i de 2 checkbokse ud for "Cookies og andre website- og plugindata" og "Cachelagrede billeder og filer" I dropdown menuen ud for "Ryd data fra denne periode:" skal du vælge "Ryd alt" Også trykker du på knappen "Ryd browserdata" nerders Når det er gjort har du slettet din Cache og Cookies

Det kan variere hvor tingene ligger, og hvad de hedder, alt efter version.
Men som udgangspunkt burde det passe.