Download alle mails lokalt - Outlook

Forberedelse af skift til andet mail system

For at gøre skiftet så smertefrit som muligt, så skal vi have hentet alle dine/jeres mails ned på din PC.

Således kan vi exportere, og derefter importere dine mails, ind på den nye server.

Følg nedenstående trin for at sætte din outlook til at hente ALLE mails og kalender emner fra serveren.

Tryk på filer i venstre top hjørne af din outlook.

Tryk på kontoindstillinger

Tryk igen på kontoindstillinger

Under alle dine konti, som du ved skal flyttes til anden server dvs. initialer@dome.dk. markerer du, og derefter trykker på Rediger. Der kan være mange, og der kan være én, det afhænger blot af hvor mange konti som du har adgang til.

Når du er inde under den enkelte konto skal du trække i slideren, helt til højre, således den står under ALT. Derefter påbegynder din outlook at hente alle de mails som ligger under din konto.

Kan du ikke trække i slideren, skyldes det at der ikke er sat flueben i Cachelagret tilstand, sæt et flueben her, og så kan du trække i slideren.

Undersøg dog inden at din harddisk ikke er fyldt op med data.

Tryk derefter på Næste.

Du har nu ændret din outlook, til at lagre alle dine data lokalt.
Lad venligst din PC stå og hente mails natten over.
Så hav outlook på skærmen, og lad den være tændt.

Hvis du har fulgt disse trin, så er din outlook nu ved at hente mails, dette medfer at vi nemmere kan flytte dine mails, over på det nye system.

Har du spørgsmål skriver du blot en mail til support@hosthouse.dk eller ringer til os på 7220 7218

Tak for hjælpen!

Hosthouse