Oprette database på cPanel

Følg denne guide for at oprette en ny database til dit website.

Gå til dit webhotel's administration, linket har du fået pr mail.
Log ind med dit brugernavn, og adgangskode.

Tryk på ikonet som vist til højre. MySQL Database Wizard

Giv den nye database et navn.

Opret en bruger til den nye database, holdes dette adskilt
kan det sikre dine sites.
Indtast brugernavn, og tryk på Password Generator.

Tryk derefter på Generate Password, marker og kopier adgangskoden.

Gem denne adgangskode, da du skal bruge den for at få adgang til databasen

Sæt et flueben i du har kopieret koden, og tryk på Use Password.
Så er brugernavn, og adgangskode udfyldt, nu trykker du på Create User.

Hvis du ved specifikt hvad brugeren skal kunne,
Markerer du de rettigheder som han skal have.
Ved du det ikke med sikkerhed, markerer du alle.

Tryk på Next Step.

Nu er database og bruger oprettet.
Du kan nu gå tilbage, og lave andre ting, eller lukke vinduet.