Bloker \ Fjern blokering for adgang til hjemmeside

Sådan blokerer, eller fjerner du en blokering for adgang til din hjemmeside.

Først tilgår du dit administrations panel, og logger ind med de fremsendte login oplysninger.
Derefter trykker du på IP Blocker, som er værktøjet til at styre adgang til hjemmesiden, vel og mærke denne blokering ikke er lavet vha. et plugin på din hjemmeside.
Her har du så oversigten, du kan her tilføje en blokering af IP adresse, og se dem der i forvejen er blokeret, hvis der er nogen.

Hvis du vil blokere for en IP adresse, skriver du adressen i tekstfeltet, i formatet xxx.xxx.xxx.xxx, f.eks, 123.456.789.012 Trykker derefter Add.
Hvis du har nogle blokeringer i forvejen, som vist, så kan du fjerne dem ved at trykke på Delete ud for IP adressen.
Accepter sletningen ved at trykke på Remove IP.