Log & Performance på din hjemmeside

For at overvåge din hjemmesides udnyttelse af serveren, er der indbygget nogle gode værktøjer som kan give dig overblikket over dette.

Start med at logge ind på web admin.
Du har fået links, og login pr mail, hvor du vil blive mødt af en login side, som ser ud på følgende måde.

Du kan i denne region af web administrations værktøjet bla. finde følgende:

• Besøg fordelt på flere parametre, bla. lande.
  • Se forkerte links, som henvises til dit website.
  • Se trafik mængde til dit site.
  • Se besøgs statistik, ud fra unikke besøg, til robot besøg, aktivitet på hvilke sider og en masse andet.
  • Se FTP statistik, bla. hvor mange data der er overført via FTP
  • Se CPU brug for hjemmesiden, har du en tung hjemmeside eller gammel kode, kan dette måske ses ud fra dette.