Domæne håndtering

Håndtering af dit ene eller flere domæner

Vi har flere typer af domæne håndtering, vil du have flere domæner på samme hjemmeside, vil du have ekstra domæne på dit eksisterende webhotel eller vil du have et underdomæne til en blog, eller lign.
Her under vil du se hvilke typer der er til hvad.

Underdomæne/Subdomain

Denne type er den mest almindelige at benytte, du vil f.eks. kunne lave et underdomæne der hedder blog.ditdomæne.navn.
Her i kan du så lægge en wordpress, som du benytter kun til blog.

Du kan også være en grafisk virksomhed, som har et billede bibliotek til kunder, og der kan man så lave billeder.fotografnavn.dk underdomæne til alle billeder.

Alias

Hvis du har flere domæner, som f.eks. avalonia.dk, avalonia.net, avalonia.com, så kan du lave således at alle sites viser det samme webhotel, og hjemmeside.
Vær dog opmærksom på at kører du et CMS system som wordpress, kan det godt kræve lidt ekstra arbejde, at få worspress til at svare på alle domænenavnene.
Men det er muligt!

Addon domæne

Hvis du har dette med i din pakke, har du mulighed for at samle dine hjemmesider under 1 konto ved os.
Således bliver der lavet en seperat mappe for hvert webhotel, dvs. én mappe til domæne1.dk en anden mappe til domæne2.dk.

Ydermere har du også en seperat database til hver af dem, således data ikke bliver blandet sammen.