1Click Wordpress installation

Oneclick wordpress installation er så meget sagt, men det gør det nemmere for dig at starte op på din hjemmeside.

Efter at du er logget ind på web administrationen, skal du finde ikonet som vist her.
Der under skal du vælge at oprette en ny installation, ved at trykke på "Create an installation".
Derefter udfylde felterne, der er lavet et eksempel.
Administrator bruger til din wordpress installation, det kan næsten være hvad som helst, men du skal kunne huske brugernavnet.

BRUG adgangskodegeneratoren, da denne vil give en adgangskode, som ikke burde være til at bryde.
Når alle informationer er udfylde trykker du på Installer.
Du vil komme til denne oversigt når websitet er installeret. Og kan nu tilgå dit website, og administrere din wordpress på
www.ditdomænenavn.dk/wp-admin - Udskift webadressen før /wp-admin med dit domæne.

Og du kan nu komme igang med at opsætte dit website.