Genskabelse af fil fra backup

...

Åben din backup klient, og tryk på Restore.
Vælg et backup sæt til at gendanne filer fra ved at trykke på det.
Tryk på BackupBank Cloud.
Vælg de filer som du ønsker at genskabe, du kan både vælge filer og mapper.
Tryk derefter på Next
Vælg hvor dine gendannede filer skal ligge, enten på samme placering som de originale, og dermed overskrives eventuelle filer der ligger der i forvejen med samme navn.
Ellers vælg en alternativ placering.
Vælg den alternative placering for de gendannede filer, ved at vælge den mappe hvor i filerne skal ligge, og trykke på OK.
Jeg har valgt skrivebordet, i en mappe der hedder TMP, som er min midlertidige mappe.
Hvis det er mange data som du vil genskabe, skal du overveje plads forbrug.
På dette skærmbillede har du mulighed for at vælge en alternativ placering under gendannelsen, filerne vil blive flyttet til skrivebordet i mappen TMP, fra den du vælger her, når overførslen er overstået.

Tryk derefter Restore når alt er OK.
Gendannelsen går nu i gang, og du skal blot tage en kop kaffe mens den gendanner.
Dine data er nu gendannet, og du kan lukke for programmet igen.
Tryk på Close, og luk programmet hvis du er færdig med at gendanne.