Send sikker mail fra Mac mail

Følg denne guide for at opsætte sikker mail, således at du på din mac's mail app, kan sende krypteret mail.

Gå til mappen på din mac, /Brugere/DITBRUGERNAVN/.oces,
og dobbeltklik på det certifikat som er blevet installeret, som du har modtaget fra nets.
(det markerede),
det vil ikke hedde det samme som på billedet.
Tryk på tilføj.
Tast koden til certifikatet, som du lavede da det blev oprettet.
Når du nu vil sende en sikker mail, skal du på din mac ind på:
https://www.medarbejdersignatur.dk/produkter/nemid_medarbejdersignatur/information_om_nemid/sikker_e-mail/soeg_certifikat/
Søge efter den modtager som du vil sende til, dette skal du kun gøre første gang.

Tryk på HENT CERTIFIKAT
Dobbeltklik på den hentede fil.
Tryk på tilføj.
Nu kan du få ind i mac's mail app, og oprette en ny mail.
Den vil nu se anderledes ud, da du har både dit og modtagers certifikat i databasen.
Skriv mailen på den modtager som du har hentet certifikatet på, og sikrer dig at både låsen, og flueben's stjernen er blå, som vist til på billedet.
Når du trykker på send, vil den bede om en kode, det et koden til certifikatet du skal skrive ind her.
Når du modtager en krypteret mail fra en ny afsender skal du taste koden, og du kan se om denne er krypteret hvis du sammenligner med billedet.

Hvor der står Signeret & Krypteret.